Rainy Day Activity Pack

Am primit de curand de la Anamaria, Citim cu Drag, un set de carticele cu activitati care au produs o mare bucurie la noi acasa. Primul lucru apreciat de catre fete a fost cutia in care sunt asezate si care este ca o gentuta; cateva zile au luat-o peste tot cu ele :). Cele 4 carti din colectie sunt in format micut, A5, numai bune de luat in calatorii.

„Rainy Day Activity book” este un caiet cu pagini foarte frumos colorate si cu activitati interesante pentru copii. Sunt o multime de labirinturi dragute, imagini in care trebuie sa descoperi anumite lucruri, sa gasesti diferentele intre imagini, sa colorezi dupa codul culorilor sau sa gasesti greseala.

Aceasta cerinta mi-a dat si mie batai de cap , nu ma prindeam deloc unde-i greseala 🙂

„Rainy Day Doodling book” este un caiet in care copiii trebuie sa deseneze pentru a completa niste imagini. La noi mare succes a avut cerinta de a face fete in anumite forme. Imi place ca le da copiilor si exemple, astfel fetele mele au invatat sa faca o fata plangacioasa , iar asta le-a placut tare mult.

Exista in pachet si o carte de colorat cu imagini simple si dragute.

„Things to make and do on a rainy day” este o carte din care invatam cum sa facem anumite activitati practice. Sunt unele dintre ele pe care le-am incercat si noi cu mare succes.

Daca vreti sa comandati gentuta cu carti, o puteti gasi aici la un pret foarte bun. Multumim Anamaria pentru cadou, noi chiar Citim cu drag cartile de la editura Usborne :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s