Activitati artistice

Elena e foarte pasionata de pictura, desen si tot ce inseamna activitati artistice, asa ca fac mereu tot posibilul sa exploatez acest talent al ei. Recent am cumparat de la Anca (In minunata lume a cartilor) o minunata carte de arta in care copilul invata o multime de lucruri interesante (aici gasiti mai multe imagini din carte).

Sunt mai multe tablouri celebre,  copilul fiind provocat sa incerce diferite tehnici pentru a face ceva asemanator. Imi place foarte mult ca sunt prezentate mai multe procedee, de la pictura, la desen, colaj , pana la modelaj.

Elena a fost fascinatasi a incercat imediat cateva dintre activitatile propuse. A inchis ochii si a desenat diferite forme fara sa ia mana de pe foaie,  si-a imaginat apoi tot felul de obiecte.

A facut apoi o multime de fete si animalute, foarte incantata ca poate face oameni cu expresii atat de interesante.

Am invatat sa indraznim cand coloram, sa folosim culori vibrante si sa nu ne fie frica sa facem diferite modele in loc sa umplem simplu spatiul de colorat, pentru a da o nota mai interesanta creatiei noastre.

Acesta este insa doar inceputul, cu siguranta vom exploata mult aceasta carte, ne este foarte draga :), o recomand cu tot sufletul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s