Pestisori si alte vietuitoare marine

Joi la atelierul pentru pitici am continuat sa vorbim despre lumea apelor si dupa ce am recitit povestea lui Mitch i-am rugat pe copiii sa lipeasca pe tablita diferite animale marine aflate pe perete.

Am pregatit o plansa cu pestisori care faceau bule (bulele sunt facute din lipici cu sclipici au ramas proeminente dupa uscare, ceea ce a conferit o experiena tactila deosebita), copiii numarau bulele si puneau pestisorii cu cifra corespunzatoare (aici am gasit ideea jocului).

Am facut apoi pestisori din farfurii de carton pe care i-am pictat folosind o tehnica interesanta: am lipit pe cuburi din lemn (se pot folosi cutii de la iaurt sau aaltceva ca si suport) folie cu bule si copiii au aplicat vopsea si au stampilat pestisorii.

Am facut si pesti micuti pe care i-am lipit cu scotch de gura pestilor mari „The big fish is eating the small fish”.

9 păreri la “Pestisori si alte vietuitoare marine

  1. Ce activitate frumoasa cu pestisorii si bulele! Fetitei mele (2 ani si jumatate) ii plac jocurile cu pestisorii, asa ca preluam si noi aceasta idee de la voi. Insa o simplificam, ramanem la 5 bule, deocamdata. Felicitari pentru o asa zi frumoasa cu multe activitati vesele! Mult spor in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s