Leo’s adventures

Marti la atelierul pentru pitici l-am insotit de ursuletul Leo in aventurile sale la ferma, in jungla, sub apa si la Polul Nord. Avem o superba carte textila tip gentuta (de aici am cumparat-o) in care Leo se plimba cu tractorul la ferma, cu elicopterul in jungla , cu submariul sub apa si cu sania la Polul nord, toate aceste mijloace de transport se deplaseaza pe un snur si astfel copiii au participat activ la poveste. De asemenea, se deschid tot felul de ferestre care ascund animale si toate acestea au facut „peripetia” foarte interesanta.

M-am gandit sa exploram pe rand locurile vizitate de Leo, asa ca de data asta am zabovit mai mult la ferma. Am dus pe rand animalele in grajduri, apoi ghiceam cine se afla la usa grajdului.

Am facut o plimbare in jurul fermei cantand „Walk around the farm” si intreband pe fiecare copil ce animale vede: What do you see?

Am colorat apoi niste animalute pe care le-am lipit pe cate o fasie de carton, am lipit pe o foaie un grajd ce avea usile si fereastra deschise si puteam ascunde animalutele inauntru.

Pentru a face introducerea pentru lectia viitoare, am cantat si dansat pe un cantecel foarte dragut, „Walking in the jungle„.

 

 

cc

2 păreri la “Leo’s adventures

    • Multumesc pentru aprecieri, fac totul cu mare pasiune. Cat despre gentuta, este intr-advar foarte frumoasa si ofera multe posibilitati de joaca, trebuie sa urmariti albumul si poate mai aduce. Oricum sunt multe jucarii frumoase la preturi mici, eu am cumparat de ulte ori si sunt foarte multumita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s