La ziua lui Clifford

Cred ca il cunoasteti cu totii pe Clifford, catelul cel mare si rosu (il puteti vedea si aici ). Joi a venit si la atelierul nostru pentru pitici si i-am sarbatorit ziua de nastere.

Am avut cartea de la biblioteca si am povestit-o impreuna cu copiiii. Fiindca am vazut in carte ca la ziua lui Clifford a avut o pinata, am confectionata si eu una dar nu din aceea pe care trebuie sa o lovesti pentru a se sparge, ci una care se desface tragand de ata (aici puteti vedea modul de realizare). N-am pus inauntru bomboane pentru ca piticii sunt micuti si nici nu voiam sa se certe pe dulciuri, asa ca am umplut pinata cu pompoane si figurine din spuma.

Copiii au fost incantati cand s-a deschis si au cazut toate peste ei. Surpriza a fost foarte mare si ma bucur mult ca le-a placut.

Dupa ce i-am cantat lui Clifford Happy Birthday, am continuat sa ne jucam. Copiii stateau in cerc si un copil statea asezat pe un scaunel in mijlocul cercului. Sub scaunel am pus un os facut din aluat de sare si in timp ce copilul de pe scaunel avea ochii inchisi (el era Clifford) , unul dintre ceilalti copii lua osul si-l ascundea la spate. Strigam apoi cu totii Where is your bone, Clifford? iar dupa ce il gasea, copilul care luase osul devenea Clifford.

Am pus apoi labutele colorate langa culoarea pe care o arata Clifford.

Fiecare copil a primit apoi cartonase pe care erau oase si boluri cu mancare si trebuia sa le numere si sa puna atatea crlige de rufe cate erau necesare.

La partea practic am facut cate un catel din hartie .

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s