Printre animale salbatice

La atelierul de engleza de luni am invatat despre animalele salbatice si si dupa ce le-am numit, le-am identificat si am jucat cateva runde din indragitul joc „Who’s missing?” (ascundem un animal si copiii ghicesc cine lipseste) , am urmarit un cantecel care la noi acasa e foarte indragit si ma bucur ca a fost si pe placul copiilor de la atelier: „Hickory Dickory Dock„. Am pregatit un ceas dintr-o cutie de carton (de aici am preluat ideea), am printat niste animalute care apar in cantec si le-am pus cate o agrafa metalica, iar copiii au cantat si cu ajutorul unui magnet pus pe spatele cutiei au facut animalutele sa urce si sa coboare de pe ceas. A fost chiar distractiv 🙂 .

Am jucat un joc de memorie in care copiii gaseau si denumeau perechile de animale.

Am incercat si un joc de domino si desi nu mai jucasera niciodata, copiii s-au descurcat foarte bine.

Am gasit mai demult un model de girafa care mi-a placut foarte mult si la partea practica am incercat sa facem si noi ceva asemanator. Mai intai copiii au facut pete pe corpul girafei.

Am lipit apoi corpul, am atasat si capul si am pus bete de inghetata pe post de picioare (lipitul picioarelor a fost o provocare pentru copii, dar pana la urma le-a iesit 🙂 ).

Surpriza dulce a fost in pungute- elefantei.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s