Paddington la carnaval

Paddington este un ursulet simpatic ce ajunge in gara Paddington din Londra, de aici si numele lui, si este adoptat de o familie de londonezi. Paddington este un ursulet care are o multime de aventuri, isi gaseste mereu ceva interesant de facut si e foarte placut pentru copii sa-i urmareasca nazdravaniile invatand in acelasi timp o multime de lucruri. La atelierul de lectura de vineri am citit cartea Paddington la carnaval” de Michael Bond si am cautat impreuna cu ursuletul lucruri care incep cu litera B. 

In timp ce urmaream povestea copiii erau atenti sa caute si ei in imagini lucruri care incep cu litera si isi confruntau raspunsurile cu lista facuta de Paddington.

Fiindca Paddington cauta cuvintele pentru un concurs, am facut si noi concursul nostru cu mai multe probe. Impartiti in 2 echipe mai intai si-au aratat rapiditatea si atentia in a urma cu carioca un traseu de casute, mergand doar pe casutele rosii (copiii stateau in rand unul in spatele celuilalt si trasau pana ziceam STOP, apoi trecea urmatorul. Castiga echipa care ajungea  prima la final avand si traseul corect).

La urmatoarea proba copiii trebuia sa caute imagini care incep cu literele B, C, A si sa le aseze in dreptul literelor de pe perete.

Copiilor le-a placut foarte mult concursul si s-au bucurat ca au primit cu totii premii (niste biscuiti 🙂 ).

L-am confectionat apoi pe ursuletul Paddington din role de carton dupa acest model.

Surpriza dulce a fost in ursuleti Paddington din pungute de hartie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s