Ferma vesela

Luni la atelierul de engleza ne-am jucat cu animalele de la ferma. Mai intai le-am dat copiilor marionete pentru degete si se intrebau cantand: „Hello, little cow! How are you?  iar celelalt copil raspundea: „I am fine, thank you!” (aceasta este melodia pe care am cantat).

Paleta de muste are mare succes la copii 🙂 asa ca am folosit-o si de data aceasta. Eu spuneam I spy with my little eye a blue cat iar copiii gaseau imaginea si o plesneau cu paleta.

Am improvizat o ferma in mijocul camerei si am dansat in cerc in cantand: Let’s take a walk around the farm, round the farm. What do you see? Pe rand copiii raspundeau ce animale vad la ferma (aceasta este melodia).

Un joc pe care-l folosim la multe dintre temele despre care vorbim este Jumping the line, in care am pus o banda izolatoare in mijlocul camerei si am desemnat o parte ca fiind adevarata si  cealalta falsa. Le aratam un animal si spuneam cum se numeste; daca denumirea era corecta copilul care a raspuns sarea in partea „adevarata”, daca nu era corect sarea in partea „falsa”. Daca-i rost de topaiala este si distractie, asa ca jocul are mare succes :).

Am pregatit pentru copii stampile din foi gumate (am facut conturul animalelor cu un creion ascutit) pe care copiii le-au pictat si au imprimat pe foaie cate un animal.

Surpriza dulce a fost in cosulete sub forma de gasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s