Animale marine

La atelierul de engleza de sambata am continuat sa vorbim despre lumea subacvatica si mai intai am facut un mic teatru pentru care am folosit ca scena acvariul construit de noi mai demult. Personaje au fost animalutele marine pe care fiecare copil le-a manuit facand dialoguri intre ele ( „Hello octopus!” „Hello jellyfish!” „How are you?” „I’m fine, thank you!” „Who do you want to see?” „I want to see starfish.” ).

Am avut apoi niste animalute marine esuate in nisip pe care le-am identificat si le-am ajutat sa ajunga din nou in apa .

Am continuat cu niste siruri logice (pattern) cu care copiii s-au descurcat foarte bine ( de aici am descarcat fisele).

Am vrut sa ne aducem aminte si de opusele big- small si am colorat pesti si meduze dupa instructiunile de pe fise (colour the big fish pink; colour the small fish orange).

La partea practica am facut caracatite din tuburi de carton.

Am facut si putina miscare jucand un joc ce i-a distrat foarte mult pe copii: Cross the ocean am imprastiat imagini cu animale marine prin camera si le-am spus copiilor ca trebuie sa sare de pe una pe alta pentru a traversa oceanul in siguranta. Cand sareau pe fiecare cartonas trebuia sa spuna ce reprezina pentru a nu fi muscati de rechin. A fost chicoteala mare dar s-au descurcat foarte bine :).

Surpriza dulce a fost in testoase cu carapace din capac de la iaurtul cu cereale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s