La zoo

Luni am facut o vizita la gradina zoologica in timpul atelierului de engleza si ne-am distrat foarte tare. Am construit o gradina zoologica chiar la noi in atelier si am pus fiecare categorie de animale in custile lor, denumindu-le in acelasi timp (tiger, elephant, lion, giraffe, hippo, monkey, zebra, crocodile ). Am mers apoi cu masinuta pe alei si eu le spuneam in dreptul carei custi sa opreasca.

Am jucat apoi un joc in care am lipit pe perete cu urs si il intrebam: Brown bear, brown bear, who do you see? Copiii alegeau un animal pe care sa-l vada ursul si raspundeau : I see an elephant looking at me. Si continuam tot asa cu celelalte animale, intrebandu-le pe fiecare pe cine vad.

Am ascultat apoi cantecelul „Five little monkeys” si am folosit figurine pentru a ilustra mai bine cantecelul (de aici am descarcat fisele).

Am citit apoi o poveste frumoasa pe care am gasit-o in revista „Histoires pour les petits” in care o maimuta s-a gandit sa ca nu le-ar strica o baie prietenilor ei din savana si i-a invitat pe fiecare sa intre in masina de spalat. Numai ca s-au intamplat diverse accidente: elefantul a intrat la apa si s-a micsorat, petele de pe corpul girafei s-au decolorat, pantera a iesit ciufulita ca un pulover scamosat, crocodilul a iesit sifonta si creponat ca un acordeon, iar leul a ramas fara frumusete de coama. Maimuta s-a gandit ca ceva este in neregula cu masina de spalat si a vrut sa o repare, dar aceasta a pornit si a spalat-o si pe ea. Cand a iesit, mamutica era decolorata, botita, ciufulita si mica de abia se mai vedea, iar celelalte animale se amuzau teribil pe seama ei.

Am avut si noi masina nostra de spalat in care am bagat animalele si ne-am amuzat cu ele.

Am pictat apoi niste masti dragute.

Am avut si un fel de joc Bingo, in care aveam pe o foaie mai multe animale, eu spuneam numele unuia si copii trebuia sa coloreze animalul respectiv.

Surpriza dulce a fost in niste pungute cu elefantei.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s