Familia mea

La atelierul de engleza de astazi am vorbit din nou despre familie si am facut mai multe jocuri pentru a retine mai bine membrii familiei. Cu ajutorul figurinelor cu Peppa pig si a marionetelor pe bat am repetat mai intai cum spunem in engleza la fiecare membru din familie. Apoi am jucat un joc de memorie in care copiii trebuia sa fie atenti si sa gaseasca perechea fiecarui membru al familiei si sa spuna cum se numeste in engleza.

Un joc ce le-a placut mult copiilor a fost acela in care am avut post-it-uri cu membrii familiei iar ei trebuia sa le gaseasca perechea.

Am jucat si un joc cu zarul si s-au descurcat foarte bine si nici nu s-au suparat ca n-au ajuns toti primii la final 🙂 .

Fiecare copil a primit apoi cate un cartonas cu membrii familiei si am jucat un joc in care incepe acopilul care-l avea te tata si trebuia sa spuna: Father, who do you see? si apoi raspundea: I see brother looking at me. Si tot asa pana le venea randul tuturor sa raspunda.

Am avut apoi o familie de soricei pe care a trebuit sa o coloram si asamblam.

Am cantat din nou cantecul „Daddy finger” si de data asta fiecare copil avea cate o marioneta pe deget. Cu totii cantam „Daddy finger, daddy finger, where are you?” iar copilul care avea marioneta respectiva pe deget raspundea: „Here I am, here I am, how do you do! „.

Surpriza dulce a fost in niste briose colorate.

3 păreri la “Familia mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s