Libris ne invita la concurs

Noua ne plac mult cartile si de cele mai multe ori le comnadam online. Libris.ro este o librarie online foarte dotata si imi place mult, mai ales ca au si carti in limba engleza la preturi accesibile.

Sa va povestesc acum despre concurs. Acesta se adreseaza bloggerilor si pentru ca inscrierea sa fie validata, trebuie sa scriem 2 articole: unul in care sa ne anuntam inscrierea si al doilea in care sa scriem 10 motive pentru care lumea ar trebui sa citeasca.

Premiile sunt mai mult decat tentante: carti in valoare de 900, 400, 200 lei. Numai cand ma gandesc la cate carti as putea cumpara de banii astia ….. :).  Pentru a castiga am nevoie si de ajutorul vostru, fiindca la articolul al doilea se contorizeaza si numarul de comentarii.

Regulamentul concursului il puteti citi aici si dupa ce scriem articolele trebuie sa ne anuntam particparea pe Facebook.

Mult succes tuturor!

8 păreri la “Libris ne invita la concurs

  1. Vali, mult succes, si fii atenta sa pui in ambele articole linkuri spre libris pe cuvintele librarie on line si carti online, altfel nu cred ca se ia articolul in considerare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s