Cifre cu surprize

Nu-i un secret ca Elenei ii plac mult de tot dulciurile si daca-i vorba de bomboane merge fara sa cracneasca si la doctor   🙂  . M-am gandit asadar sa facem un joc pentru a repeta cifrele in care sa existe si niste recompense. Am scris cifrele cu un marker pe niste paharele de Danonino si sub unele am pus bombonele invelite in folie de aluminiu, iar sub altele doar o biluta din folie   🙂  .

Ii spuneam Elenei o cifra si ea trebui sa gaseasca paharul respectiv si sa vada ce surpriza gaseste.

I-a placut foarte mult cand a vazut ca-i vorba de bomboane si a vrut sa jucam de mai multe ori.  Nu s-a suparat nici ca am avut si surprize false cum le spunea ea. A impartit surprizele cu Maria si era si ea foarte atenta sa vada ce-o fi sub pahar. Cand s-au terminat bomboanele am ascuns forme si i-a placut la fel de mult (ee, poate nu chiar la fel, dar a fost ideea ei sa jucam si cu altceva, deci jocul i s-a parut interesant). Regula dupa care am jucat a fost aceeasi, doar ca de data asta cand intorcea paharul spunea in engleza ce forma a gasit.

8 păreri la “Cifre cu surprize

    • Multumesc! Nu pot decat sa ma bucur ca va suntem de ajutor. Si eu caut inspiratie peste tot si tare ma bucur cand gasesc activitati interesante. Spor la joaca si sa ne tineti la curent cu jocurile pe care le mai descoperiti.

  1. Ma intreb care copil nu ar juca acest joc :))) Foarte buna ideea! De multe ori, cel mai greu e sa-i antrenezi in activitate.
    Valentina, si pe mine ma uimesti! Ai atatea idei faine!

    • Elena s-a invatat sa facem mereu tot felul de jocuri si daca o pun pur si simplu sa faca o fisa fara vreun scenariu macar, zice ca asa nu-i amuzant si nu prea-i place. De aceea tot caut idei interesante pentru a invata cate ceva, dar si pentru divertisment. Ideile insa de cele mai multe ori sunt imprumutate de pe la vecini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s