Ne jucam cu piratii

Elenei i-a placut foarte mult joaca de-a piratii si in ultimul timp ma tot batea la cap sa mai cautam comori. Ieri ne-am mobilizat si am reusit sa facem mai multe activitati cu pirati, toate avand succes maxim 🙂 .

Mai inati am printat harta pe care am scris instructiuni, de data asta am cautat litere.

Am ascuns literele prin casa si am mai pus si cifre din loc in loc, asa la deruta 🙂 . Comoara a constat in niste banuti de ciocolata ascunsi intr-o cutie.

Cu harta in mana Elena a cautat fiecare indiciu, nerabdatoare sa ajunga la comoara.

Comoara i-a intrecut orice asteptari, la inceput nici nu stia  cum sa reactioneze. A spus ca asta intr-adevar e o comoara adevarata 🙂 .

Am continuat tema piratilor cu o activitate pe care am vazut-o la Laura. Mi-a placut mult desenul pe care l-au facut, dar eu nu sunt talentata asa ca am printat 2 imagini din desenele cu Piratii din tara de nicaieri pe care Elena le-a colorat. Apoi am facut niste banuti din carton colorat pe care am scris lirele mari si mici.

Elena lua o litera mare si trebuia sa gaseasca litera mica potrivita. Daca gasea litera corecta, banutii mergeau in corabia lui Jake, daca nu se duceau la capitanul Hook. Insa din fericire capitanul Hook n-a primit niciun glaben, i-a luat Jake pe toti 🙂 .

Dupa ce-am terminat de distribuit banutii, am jucat cu ei un joc de memorie si i-a placut mult, din proprie initiativa a vrut sa-l jucam, vad ca au inceput sa-i placa din ce in ce mai mult astfel de jocuri.

Am avut asadar o zi plina de mister si de comori 🙂 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s