Decoram cu servetele

Participam la un concurs organizat de site-ul ActivitatiCopii.ro si provocarea este sa realizam o lucrare facuta cu ajutorul servetelelor (acestea sunt oferite gratuit de galeria creativ). Asa ca de indata ce am primit servetelele ne-am pus pe treaba.

Pentru prima lucrare m-am gandit sa decoram o cana. Mai intai am pus adeziv pe cana (aici m-a ajutat Elena), am indepartat cele 2 starturi ale servetelului ramanand doar partea cu modelul si l-am pus cu grija pe cana. Am aplicat apoi adeziv pensuland usor dintre mijloc spre margini si am lasat sa se usuce.

La final am dat un strat de lac si iata cana personalizata. Imi place cum a iesit, avand in vedere ca e prima data cand fac asa ceva.

Pentru a doua lucrare ne-am inspirat de la acest model , mi-a placut mult ideea de aface suproturi de pahare din conturul palmelor. Elena si-a pus „palmele la bataie” 😀 si dupa ce i-am facut conturul am rugat-o sa ma ajute sa le decupam. Nu i-a iesit prea bine asa ca s-a suparat si n-a vrut sa folosim palma decupata de ea, nu-i nimic o sa mai exersam taiatul cu foarfeca si in curand o sa-i iasa bine.

Am folosit aceeasi tehnica despre care am mai povestit cand am facut felicitarile de Paste ( peste palma decupata am pus o bucata de folie alimentara, am desfacut servetelul pana la partea cu modelul si l-am pus peste folie, deasupra am pus o foaie peste care am trecut cu fierul de calcat incins, dar fara aburi). La fel am procedat ambele parti.

La urma am laminat palmele, am decupat si iata ce suporturi grozave pentru pahare avem. Cred ca unul o sa fie cadou pentru mamaia :D.

12 păreri la “Decoram cu servetele

  1. wow, ce frumos! Mai ales suportul de pahare! Geniala idee! Bravo!
    Preluam si noi ideea, daca ne permiti.
    Succes la concurs!
    Pot sa-ti ofer un pont? Poti incerca sa pui direct servetelul pe cana si apoi, din mijloc spre exterior, sa incepi sa pui adeziv cu pensula. Astfel nu te vei mai chinui cu incretiturile si nu mai exista riscul sa se rupa servetelul. Adezivul va trece prin porii servetelului. Acest pont l-am primit de la Laura Frunza 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s