Cifre si povesti (4)

De data aceasta repetam cifra 7 si am ales povestea pe care Elena o iubeste cel mai mult, Alba ca Zapada si cei 7 Pitici.

Mai intai am citit povestea din cartea cu magneti despre care v-am mai vorbit, iar in timp ce citeam puneam pe fiecare pagina magnetii potriviti (cifre si personaje).  I-am adus si pe piticii din plastic pe care ii avem demult si desigur si pe Alba ca Zapada sa ne ajute. 😀

Am numarat piticii, am identificat cifra 7 dintre magneti, apoi am adus si noile cifre din argila si l-am reperat si acolo pe  7.

Elena s-a distrat apoi punandu-le piticilor cifrele din argila pe nas (a observat ca toti piticii au nasul mare 🙂 ) sau atarnate de caciula.

La urma am jucat Cursa piticilor, un joc pe care l-am facut mai demult, inspirat de Cursa melcilor colorati. Am pus astfel 4 pitici sa concureze si in functie de culoarea de pe caciula fiecaruia ianaintau daca pe zar cadea culoarea respectiva si trebuiau sa ajunga la Alba ca Zapada sa le dea un premiu. Ceilalti 3 faceau galerie, iar mami era comentatorul :D.

4 păreri la “Cifre si povesti (4)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s