Spectacol cu trupa Zurli

De cand a venit vara (imi pare rau totusi ca nu prea am avut primavara, de la geaca am trecut direct la sandale si pantaloni scurti) stam mai mult pe afara, ne gasim cu greu timp pentru activitati educative (nu ca pe afara nu putem facem ceva educativ), avem mai mult program de voie, de vacanta. Avem deja o rutina: ne trezim, Elena la gradi, Maria afara, intram in casa, somn, cand ne trezim iesim afara sa o luam pe Elena de la gradi si intram in casa cand se intuneca.

De curand am fost cu fetele la spectacol. Trupa Zurli a venit la noi in oras intr-o campanie de stras carti pentru copiii de la sate si din centrele de plasament. I-am spus Elenei ca o sa mergem la spectacol si va trebui sa aleaga o carte pe care sa o dea cadou si m-am bucurat ca a vrut sa se desparta de una dintre carticele (cand era mai micuta i-am propus sa dam niste jucarii pentru copiii care nu au, era o campanie la Carrefour, si atunci nu voia sa dea nimic). A mers si Maria la spectacol si desi imi era teama ca o sa se plictiseasca si n-o sa vrea sa stea, i-a placut foarte mult, a dansat si a fost in largul ei.

Elena a fost putin mai retinuta, nu prea voia sa participe la jocurile propuse de actori, dar mai spre sfarsit s-a mai destins putin, ii trebuie mai mult timp de acomodare.Ne-a placut mult specacolul , au fost cantecele frumoase, copiii erau antrenati sa faca tot felul de miscari, la sfarsit s-au cam speriat cand a venit o vrajitoare si nu se mai dadea dusa, dar concluzia e ca a fost o zi reusita si fetelor le-a prins bine iesirea. Cand am ajuns acasa Elena voia sa ne jucam de-a spectacolul, ceea ce inseaman ca i-a placut si ei. 😀

5 păreri la “Spectacol cu trupa Zurli

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s