Citim in engleza

Am cumparat recent de aici 2 carticele foarte dragute in lb. engleza (multumim Coca pentru pont) si Elena le-a indragit pe loc. Una se numeste Leaping Leapfrogs!, este cartonata si are niste broscute simpatice iesite in relief (5 broscute) , la fiecare pagina dispare cate una, este o carte foarte buna pentru repetarea numerelor.

Pe langa faptul ca ii placea cum descreste numarul broscutelor, Elena a fost foarte interesata sa-i citesc in engleza si a vrut sa citim carticica de multe ori, numarand de fiecare data broscutele atat in romana cat si in engleza.

Cealalata carte pe care am cumparat-o este cu versuri din cantecele sau poezii cunoscute (de catre copiii care cunosc limba engleza) si se numeste Baby bear’s rhymes to remember.

 Elenei i-a placut foarte mult sa-i citesc si sa interpretez versurile. De exemplu daca era vorba despre un cantecel eu trebuia sa cant si sa mimez despre ce era vorba acolo.

M-am bucurat foarte mult ca i-au placut carticelele, desi noi nu prea am citit pana acum in engleza. Sigur de acum vom citi astfel de carti mult mai des, trebuie doar sa ne mai imbogatim colectia. 😀

7 păreri la “Citim in engleza

  1. Pingback: Citim in limba engleza « pitici dar voinici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s