Maria invata culorile: verde

Continuam demersul de a o familiariza pe Maria cu culorile si de data asta i-am prezentat culoarea  verde. Am adus si celelate culori pentru a le repeta dar am insistat mai mult pe verde de data asta (asa mi-am propus, asta nu inseamna ca Maria a facut chiar ce-am vrut eu 🙂 ).

Am laminat niste foi colorate si am lipit pe ele bucati de scai, la fel am lipit scai si pe jucarii colorate (rosii, galbene si verzi) si i le-am dat Mariei sa le manevreze.

Desigur, mai intai a studiat scaiul (o noua exeprienta tactila) si abia apoi s-a uitat si la ce-i aratam eu, sa lipeasca jucariile pe foaie. I-a placut mai mult sa le desfaca, dar s-a priceput si la lipit, mai greu cu potrivitul pe culori. Ii spuneam de fiecare data ce culoare are fiecare jucarie si o ghidam sa le puna pe foaia care trebuie.

Jocul le-a placut amandurora asa ca si Elena a lipit si a dezlipit jucariile, ii placea cum se aude cand tragea de ele.

7 păreri la “Maria invata culorile: verde

  1. Mi-a placut foarte mult ideea asta, Vali! Cred ca o voi face si eu, dar cu litere sau cifre, sa vedem 🙂 Acum orice idee incerc sa o adaptez pentru litere sau cifre, mi-am propus cate un joc cu litere si unul cu cifre in fiecare zi, chiar daca dureaza numai 5 minute, si trebuie sa fiu foarte creativa, sa nu se plictiseasca domnul S.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s