Felicitari cu oua si puisori

Nu se putea sa nu facem cateva felicitari pentru a le darui celor dragi de Pasti. Am ales cateva modele nu foarte complicate la care Elena a putut sa participe destul de mult.

Am facut 2 felicitari cu  cosulet cu oua (modeleul l-am luat de aici); Elena a colorat cosuletele , iar ouale sunt decorate cu lipici cu sclipici.

Un alt model este cu un puisor care iese din ou(ideea preluata de aici). Elenei ii place foarte mult cum se ascunde puisorul :). Eu am decupat si ea s-a ocupat de colorat si lipit abtibilduri.

 

Am vazut pe mai multe bloguri felicitari facute cu servetel si mi-am zis ca ar trebui sa incerc si eu sa vad daca-mi iese. Pe blogul Laurei am citit procesul tehnologic in amanunt si mi-a dat curaj sa incerc.

Va spun si eu pe scurt cum am procedat: mai intai am desfacut toate straturile servetelului si am folosit doar partea cu modelul. Am pus hartia cartonata pentru felicitare pe niste ziare, deasupra am pus folie alimentara si peste ea servetelul; peste toate am mai pus un ziar si am presat cu fierul de calcat dat la temperatura mare pana servetelul s-a lipit de felicitare.

Astea sunt felicitarile noastre, acum ramane sa ne hotaram care va fi destinatarul fiecareia. 😀

3 păreri la “Felicitari cu oua si puisori

  1. Pingback: Decoram cu servetele « doua fete cucuiete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s