Banchiza pinguinilor

De cand am vazut jocul la Coca mi l-am dorit si pentru noi si din fericire l-am gasit la Julia Toys (e un magazin online cu jocuri si jucarii second hand aduse din Austria) la un pret foarte bun (30 lei). Jocul e foarte frumos, are o banchiza de gheata care e instabila si 24 de piguini simpatici din plastic. Acestia trebuie asezati cu grija pe banchiza astfel incat sa nu cada.

Maria a fost prima care s-a jucat cu jocul (Elena era la gradi cand l-am luat de la posta) dar cum nu se descurca sa puna pinguinii pe banchiza, eu ii puneam si ea ii dadea jos, apoi s-a jucat singura cu pinguinii; i-a pus in cutie, i-a rasturnat a intors banchiza si i-a pus inauntru si tot asa.

                

Si Elenei i-au placut tare mult pinguinii si ne-am jucat impreuna insa se cam supara cand ii cadeau de pe banchiza :D. Oricum ne-am jucat in multe feluri cu dragutii pinguini, i-am pus la hora, ii puneam sa stea la rand cate 2, am jucat chiar si „tara, tara vrem ostasi”.

Apoi, ca sa ramanem la aceeasi tema am facut un pinguin din carton. Eu i-am pregatit dinainte partile corpului si Elena le-a lipit.

                   

Amandurora le–au placut mult ochii mobili si dupa ce Elena l-a terminat de lipit il tot zdruncina sa i se miste ochii, iar Maria se tinea dupa ea sa-i dezlipeasca 😀 .

11 păreri la “Banchiza pinguinilor

  1. Pingback: Cu ce ne mai jucam « doua fete cucuiete

  2. Pingback: Joaca cu Pinguinii | Agenda Mamei

  3. Pingback: How are you, penguins? | doua fete cucuiete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s