Ferma

Si Maria are carti preferate iar „cea mai preferata” este Ferma de la editura Crisan. Am cumparat-o inca de cand Elena avea 6 luni si a fost un succes inca de atunci. Este o carte mare, cu foi cartonate si lucioase in care pe fiecare pagina este prezentat in versuri un animal de la ferma. Din 2 in 2 pagini se aude si glasul animalelor si daca ar fi sa spun un minus la aceasta carte, ar fi ca era perfecta daca la fiecare pagina  animalele ar fi avut „voce”.

Maria a invatat cum face vaca, gaina, catelul, calul, pisica si broscuta in mare parte datorita cartii.

                          

Acum vreau sa o fac sa recunoasca animalul si sa mi-l arate cand ii cer. Poate o sa spuneti ca vreau prea multe de la ea, dar nu o fortez cu nimic, totul vine natural prin joaca. Astfel la fiecare pagina a cartii i-am spus ce animal este, i-am spus cum face (daca eram la pagina cu animale „mute”) si i-am aratat si un animalut de-al nostru din plastic. I-a placut sa se joace asa si a avut rabdare pana la sfarsit.

Apoi ne-am mai jucat putin cu animalele si pot spune ca a fost o dimineata productiva si distractiva totodata. Maria e foarte activa si cooperanta si-i place cand intreaga atentie e asupra ei, ceea ce nu se intampla mereu cand vine Elena de la gradi.

Reclame

5 păreri la “Ferma

  1. bravo,mami!
    frumoasa carte 🙂
    nu cred ca e loc de fortat cand se vede clar ca ii place; copiii sunt dornici sa invete lucruri noi,iar cand se simt in centrul atentiei cu atat mai mult sunt dornici sa arate ce pot 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s