Gaseste perechea

Inca de cand avea Elena 2 ani i-am cumparat 2 jocuri de memorie din lemn care au fost foarte exploatate. Fiindca nu s-au mai jucat de mult imp cu ele, m-am gandit ca ar fi bine sa le readuc in atentia fetelor si pot sa spun ca am facut o alegere buna pentru ca de la inceput le-au starnit interesul. Pentru a nu fi atat de simplu pentru Elena, am amestecat piesele de la ambele jocuri si le-a asezat cu fata in sus formand perechile atat pe orizontala cat si pe verticala (mi-a placut faptul ca era foarte atenta sa nu lase vreo piesa singura, fara pereche, in sirul pe care-l forma).

          

Am jucat putin si clasicul joc de memorie  in care trebuie sa memorezi pozitia unei piese pentru a  grupa cate 2 de acelasi fel si de data asta a avut rabdare sa termine toate perechile.

Apoi o provocare a fost sa inchida cutiile la care capacul trebuie impins printr-o fanta si cand a vazut ca reuseste, punea in cutie tot felul de obiecte, punea capacul si tot asa.

Si Mariei i-a placut jocul ca are multe piese care pot fi imprastiate si nu reuseam eu sa le pun la loc la cat de repede le imprastia ea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s